Know more about us

Despre Forum Vedic Maths India

Forum Vedic Maths India a organizat workshop-uri de Matematică Vedică pe tot întregul Indiei și pune la dispoziție pentru toți cei interesați, indiferent de țară, un workshop extrem de popular. În ultimii trei ani au fost pregătiți 7000 de studenți din India și mulți continuă să se bucure de beneficiile acestui sistem minunat.

De-a lungul anilor ne-am îndreptat atenția și către școli, universități, companii, cluburi, asociații și grupuri de specialiști. Studenți din școli de renume din India au fost și ei pregătiți în cursuri de Matematică Vedică.

Organizația noastră are ca scop realizarea potențialului ascuns al studentului, dezvoltarea capacităților sale mentale, ceea ce are ca rezultat eliminarea definitivă a fricii de matematică prin intermediul metodelor rapide ale Matematicii Vedice. Atenția noastră se îndreaptă către trezirea interesului pentru matematică la elevi și către îmbunătățirea performanțelor școlare prin întărirea și stabilizarea conceptelor de bază din matematică.

Lucrăm în colaborare cu urmașul părintelui Matematicii Vedice și un eminent matematician, Sfinția Sa Jagadguru Sankaracharya Swami Sri Nischalananda Saraswati.

Faceți cunoștință cu fondatorul Forum Vedic Maths India și instructorul nostru

Gaurav Tekriwal este președintele fondator al Forum Vedic Maths India. Profesor și vorbitor motivațional, în ultimii cinci ani Gaurav și-a ajutat studenții să își dezvolte abilitățile din domeniul Matematicii Vedice. El inspiră și informează pe cei din jurul lui, ajutându-i să-și realizeze adevăratul potențial prin prezentarea străvechiului sistemul matematic indian.

Gaurav este autorul popularului set de 8 DVD-uri de Matematică Vedică, care se întinde pe o durată de 18 ore și care se transformă pe zi ce trece în cea mai căutată colecție de DVD-uri din cercurile studențești.

El a introdus sistemul său dinamic printre studenții din India, iar până acum peste șapte mii dintre ei au beneficiat de informațiile din workshop-urile sale. Numărul lor continuă să se înmulțească de la un an la altul. Intelectul sclipitor, numeroasele cercetările întreprinse, conceptele inovatoare și profesiunea sa de credință potrivit căreia „Matematica Vedică nu este un miracol – tu ești!” l-au transformat pe Gaurav într-unul dintre cei mai căutați vorbitori din mediul academic.

Resurse (în limba engleză)

Matematică Vedică: Învață cum să înmulțești și să împarți cu o viteză incredibilă! Software Educațional pentru Pregătirea la Matematică pentru Învățământ Primar și General: Software-ul educațional de matematică Tânărul Einstein este ideal pentru meditații, predarea la școală sau lucrul de acasă. Include și o serie de jocuri educative. Matematica Distractivă – resurse de matematică